Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
 
www.sahko.fi/keskioosa-1-nappinen-alum-impr-1p-83-alu.html

KESKIÖOSAT 1-OS JUSSI-KOJEELLE ABB IMPRESSIVO KESKIÖ ALU

Kuvaus
ABB Impressivo -keskiöosat Jussi -merkinantotuotteille: FEH1001, FEH1101, FEH2100, FAP2001, FAP1011, FAK1011, FAP1001, FIP1001. Sisältää tarvittavat osat, jolla Jussi-sarjan merkinantotuote saadaan muutettua vastaavaksi Impressivo -sarjan tuotteeksi. Alumiininen runko ja savunharmaat linssit. Merkintämahdollisuus painikkeessa ja nimikilvessä.

ABB

ABB:n asennuskalusteet on huolellisesti suunniteltu, ja niissä yhdistyvät tyylikäs ulkonäko sekä ensiluokkaiset toiminnalliset ominaisuudet.

IMPRESSIVO®-, Jussi- ja Kosti-kalusteissa käytetään samoja kytkin- ja pistorasiarunkoja kaikissa tuotteissa. Jussi- ja Impressivo-kalusteiden muoviosat voidaan vaihtaa keskenään vaihtamatta koko kalustetta. Molempien sarjojen monipuoliset peitelevyt, kytkin- ja painikerunkojen matala rakenne, tukeva asennusrengas ja monet muut yksityiskohdat tekevät niiden asennuksesta helppoa ja nopeaa.

ABB:n asennuskalusteet ovat toimintavarmoja, turvallisia ja helppoja asentaa. Mallistoja laajennetaan ja tuotteita kehitetään jatkuvasti säilyttäen yhteensopivuus ja saatavuus myös tulevaisuudessa. Kalustevalikoimasta löytyy jokaiseen kohteeseen sopiva ratkais, oli kyse sitten asuin- tai liikerakentamisesta, uudiskohteesta tai saneerauksesta.

Impressivo- sarjalla saat kaikki rakentamiseen ja saneeraukseen tarvittavat toiminnot pistorasioista ja kytkimistä aina koko kodin ohjaukseen ja merkinantotuotteisiin. Tuotteet soveltuvat sekä uppo- että pinta-asennuksiin, kuin myös kosteisiin ja kuiviin tiloihin. Impressivo tuotteita on mahdollista saada kolmena värinä (valkoinen, alumiini ja antrasiitti). Voit yhdistellä carat®- ja axcent- peitelevyjä myös Impressivo- tuotteiden kanssa.

Ominaisuudet
EAN 6418677330698
Valmistajan tuotekoodi 1P-83
Tuotemerkki ABB
Väri Alumiini
Pinta Matta
Materiaali ABS Muovi
Koko 63*63*39

Lisää vertailuun

Saatavuus: Toimitusaika 5 päivää

15,90 €
 
 
 
 
 
 
 
 
Right1
Right1
Right1
Right1
 
 
 
 

Back to top