Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
 
www.sahko.fi/lammitys-viilennys/kiinteat-lammittimet/lastenhuonelammittimet/lammitin-800w-400x1125-ilman-term-nobo-top-ntl4l-08-800w-ip24.html

LASTENHUONELÄMMITIN ILMAN TERM. NOBÖ TOP NTL4L 400X1125 800W IP24

Kuvaus
Nobö Top 800W puhdaslinjainen lastenhuoneen virtauslämmitin sileällä neutraalilla etulevyllä sekä lämpimän ilman ulostuloritilä suunnattu ylöspäin. Matala pintalämpötila — maksimi 60C. Hyväksytty lastenhuonelämmittimeksi. Lämmittimessä on erittäin tarkka sisäänrakennettu elektroninen termostaatti.

Uusi matalapintalämpötilainen Nobö Top on päivitetty uuteen, pehmeämpään muotoon, mutta siinä on säilytetty klassinen ulkonäkö, joka sopii kaikkialle. Lämmittimen pintalämpötila on alle 60 o C, joka on edellytys päiväkodeille, se sopii myös erittäin hyvin lastenhuoneisiin sekä kouluihin. Uusi design sisältää edelleen markkinoiden tarkimman termostaatin ja erittäin alhaisen valmiustilan tehonkulutuksen, alle 0,5W. Uuden muotoilun lisäksi erikoismuotoiltu ilman ulostuloritilä piilossa lämmittimen yläosassa antaa optimaalisen ilmavirtauksen ja modernin ulkonäön. Se on itsestäänselvästi osa Nobö-konseptia, kokonaisvaltainen ratkaisu sähköiselle lämmityksen ohjaukselle.

Markkinoiden tarkin termostaatti

Nobö tunnetaan markkinoiden tarkimmasta termostaatista, joka antaa tasaisen ja miellyttävän lämmön vaikka ulkolämpötila laskee. Se ei ole ainoastaan taloudellisempi, vaan tasainen sisä-lämpötila sovitettuna tarpeisiisi antaa myös mukavuuden, jota mikään muu lämmitin ei voi antaa. Termostaattimme toimitetaan erillisinä ja voidaan asentaa halutuilla toiminnoilla varustettuna.

Nobö-konsepti

Uusi Nobö Top on osa Nobö-konseptia, markkinoiden kokonaisvaltaisin ratkaisu sähkölämmitykselle ja lämmön ohjaukselle. Nobö Hubin avulla Nobö Top kommunikoi muun kotisi kanssa ja voit helposti ohjata lämmittimiä ja lattialämmitystä käyttäjäystävällisellä sovelluksella. Lisäksi järjestelmään kuuluu älykkäät ikkuna-anturit sekä kytkinpaneeli, joka on helppo käyttää koko perheelle.

Väri RAL9016. Pistotulppa- sekä kiinteä kytkentärasialiitäntä.

Huom! Lisäksi valittava NCU-ohjausyksikkö. 

Ominaisuudet
EAN 7030690105436
Valmistajan tuotekoodi 82440708
IP-Luokka IP24
Väri Valkoinen
Teho (W) 800,00 
Nimellisjännite 230V
Takuu 5 vuotta
Syvyys (mm) 90,00 
Korkeus (mm) 200,00 
Leveys (mm) 1 125,00 
Paino 6,7
Kiinnitystapa kiinteäasennus
Liitäntätapa Pistotulppa ja kytkentärasia

Lisää vertailuun

Saatavuus: Toimitusaika 5 päivää

262,90 €
Saatat olla kiinnostunut näistä
Left Right
 
 
 
 
 
 
 
 
Right1
Right1
Right1
Right1
 
 
 
 

Back to top