Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
 
www.sahko.fi/palautusohje.html

Palautusohje

 

Tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus paketin noutopäivästä laskettuna. Tuotteiden on oltava käyttämättömiä ja myyntikelpoisia, ja myyntipakkauksen on oltava kunnossa. Tuotteisiin saa tutustua kuten vastaavassa alan myymälässä. Palautuksesta maksettavat rahat maksetaan Asiakkaan erikseen ilmoittamalle tilille 14 vuorokauden sisällä palautuksen vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen mukaan on liitettävä aina kopio kuitista, tilausvahvistus ja oikein täytetty palautuslomake joka toimitetaan pyydettäessä (verkkokauppa@sahko.fi) tai vapaamuotoinen asiakirja, josta ilmenee asiakkaan yhteystiedot ja tilinumero, jolle palautus maksetaan.

Lähetä paketti meille osoitteeseen:
Sähkö Oy Turku  / Verkkokauppa
Itäniityntie 14, 21280 Raisio
ilmoitustapa sähköpostilla: verkkokauppa@sahko.fi

 

Ethän unohda postimaksua. Vaihdon tai palautuksen yhteydessä vastaat palauttamisesta aiheutuvista postikuluista. Mikäli palautuksen toimitusmaksua ei ole maksettu vähennämme kulut palautettavasta summasta, palautus voidaan maksaa vasta kun olemme saaneet kuljetuksesta laskun, joka tapahtuu kuukausittain. Tässä tapauksessa palautuksen maksamiseen menee jopa 30 vuorokautta.

Tuotepalautusten yhteydessä tilausmääristä riippuvat alennukset nollaantuvat, jos osa tuotteista jää asiakkaalle, ja niiden myyntihinta muuttuu normaaliksi.

 
 
 
 
 
 
 
 
Right1
Right1
Right1
Right1
 
 
 
 

Back to top