Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
 
www.sahko.fi/sahkotarvikkeet/kalustesarjat/antenni-ja-data/keskiolevy-lexcom-2xrj45-alum-impr-1819-83-alu.html

UPPOASEN. KESKIÖLEVY 2*RJ45 ABB IMPRESSIVO ALU

Kuvaus
Keskiölevy RJ45 rasian rungoille 1819.xx. Sopii 85mm peitelevyihin sekä sovittimen 2519-xx avulla 100mm peitelevyihin. Valmistettu korkealaatuisesta ja kestävästä muovimateriaalista. Pinta on kiiltävä ja helppo pitää puhtaana. Puhdistus tavanomaisilla miedoilla kotitalouden pesuaineilla. Puhdistamiseen ei saa käyttää tolua ja voimakkaiden liuottimien käyttöä on varottava.

ABB

ABB:n asennuskalusteet on huolellisesti suunniteltu, ja niissä yhdistyvät tyylikäs ulkonäko sekä ensiluokkaiset toiminnalliset ominaisuudet.

IMPRESSIVO®-, Jussi- ja Kosti-kalusteissa käytetään samoja kytkin- ja pistorasiarunkoja kaikissa tuotteissa. Jussi- ja Impressivo-kalusteiden muoviosat voidaan vaihtaa keskenään vaihtamatta koko kalustetta. Molempien sarjojen monipuoliset peitelevyt, kytkin- ja painikerunkojen matala rakenne, tukeva asennusrengas ja monet muut yksityiskohdat tekevät niiden asennuksesta helppoa ja nopeaa.

ABB:n asennuskalusteet ovat toimintavarmoja, turvallisia ja helppoja asentaa. Mallistoja laajennetaan ja tuotteita kehitetään jatkuvasti säilyttäen yhteensopivuus ja saatavuus myös tulevaisuudessa. Kalustevalikoimasta löytyy jokaiseen kohteeseen sopiva ratkais, oli kyse sitten asuin- tai liikerakentamisesta, uudiskohteesta tai saneerauksesta.

Impressivo- sarjalla saat kaikki rakentamiseen ja saneeraukseen tarvittavat toiminnot pistorasioista ja kytkimistä aina koko kodin ohjaukseen ja merkinantotuotteisiin. Tuotteet soveltuvat sekä uppo- että pinta-asennuksiin, kuin myös kosteisiin ja kuiviin tiloihin. Impressivo tuotteita on mahdollista saada kolmena värinä (valkoinen, alumiini ja antrasiitti). Voit yhdistellä carat®- ja axcent- peitelevyjä myös Impressivo- tuotteiden kanssa.

Ominaisuudet
EAN 6418677330506
Valmistajan tuotekoodi 1819-83
Tuotemerkki ABB
Väri Alumiini
Pinta Matta
Materiaali ABS Muovi

Lisää vertailuun

Saatavuus: Toimitusaika 5 päivää

8,90 €
 
 
 
 
 
 
 
 
Right1
Right1
Right1
Right1
 
 
 
 

Back to top