Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
 
www.sahko.fi/sahkotarvikkeet/kalustesarjat/kytkin-uppo-6-6-vaihto-2000-6-6u-212.html
-9 %

UPPOASEN. 6+6-KYTKIN ABB JUSSI 6+6-KYTKIN 16A IP21 JL

Kuvaus
ABB Jussi 6+6-Kytkin jousikiinnitteisellä vivulla ja jousiliittimin. Liittimiin voi kytkeä max 2 johdinta ja ne on hyväksytty ML ja MK johtimille.

ABB:n asennuskalusteet on huolellisesti suunniteltu, ja niissä yhdistyvät tyylikäs ulkonäko sekä ensiluokkaiset toiminnalliset ominaisuudet.

IMPRESSIVO®-, Jussi- ja Kosti-kalusteissa käytetään samoja kytkin- ja pistorasiarunkoja kaikissa tuotteissa. Jussi- ja Impressivo-kalusteiden muoviosat voidaan vaihtaa keskenään vaihtamatta koko kalustetta. Molempien sarjojen monipuoliset peitelevyt, kytkin- ja painikerunkojen matala rakenne, tukeva asennusrengas ja monet muut yksityiskohdat tekevät niiden asennuksesta helppoa ja nopeaa.

ABB:n asennuskalusteet ovat toimintavarmoja, turvallisia ja helppoja asentaa. Mallistoja laajennetaan ja tuotteita kehitetään jatkuvasti säilyttäen yhteensopivuus ja saatavuus myös tulevaisuudessa. Kalustevalikoimasta löytyy jokaiseen kohteeseen sopiva ratkais, oli kyse sitten asuin- tai liikerakentamisesta, uudiskohteesta tai saneerauksesta.

Jussi-kalusteita on käytetty kotien ja liikerakennusten sähköistykseen jo vuosikymmeniä. Jussi-sarjasta löydät laajan valikoiman peitelevyjä, sekä myös pinta-asennustarvikkeita. Tuotteet soveltuvat kuivaan tilaan niin uppo-, kuin pintaasennuksenakin. Jussi sopii sekä saneeraukseen, että uudisrakentamiseen.

Jussi kestää aikaa. Jussi-sarjan pehmeälinjainen muotoilu on ajaton ja sopii monenlaisiin sisustuksiin. Valkoinen silkinhimmeä pinta (RAL 9010) on helppo pitää puhtaana ja korkealaatuinen materiaali kestää hyvin arkikäyttöä muuttumattomana vuodesta toiseen.

Ominaisuudet
EAN 6410021060183
Valmistajan tuotekoodi 10666U
Tuotemerkki ABB
IP-Luokka IP21
Asennustapa Uppoasennus
Kytkentäliittimet Jousiliitin
Väri Valkoinen
Pinta Kiiltävä
Materiaali ABS Muovi
Nimellisjännite 250V
Nimellisvirta 16A
Koko 71*71*18

Lisää vertailuun

Saatavuus: Heti

Sinun hintasi: 25,90 €

Normaali hinta: 28,40 €

 
 
 
 
 
 
 
 
Right1
Right1
Right1
Right1
 
 
 
 

Back to top