Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
 
www.sahko.fi/sahkotarvikkeet/kalustesarjat/pinta-asennus-tarvikkeet/lista-as-kotelo-1-os-2551l-212.html

LISTAKOJERASIA ABB JUSSI 1-OSAISELLE KOJEELLE

Kuvaus

ABB Listakojerasia, Jussi, 1-osaiselle kojeelle

 Jussi- sarjan listakojerasia soveltuu kauniisti pinta asennuksiin. Kotelon pidemmän alaosan avulla sitä voidaan käyttää pienenä jakorasiana. Koteloissa on valmiina aukkoaihiot kaikille yleisimmin käytetyille asennuslistoille. Asennusalusta toimii kojeen kiinnityspohjana ja samalla kohdistaa kotelon. Säädintä asennettaessa avataan kotelon pohja. Kalustetun kotelon alaosaa voidaan käyttää jakorasiana max. 5 kpl liittimiä.

ABB

ABB:n asennuskalusteet on huolellisesti suunniteltu, ja niissä yhdistyvät tyylikäs ulkonäko sekä ensiluokkaiset toiminnalliset ominaisuudet.

IMPRESSIVO®-, Jussi- ja Kosti-kalusteissa käytetään samoja kytkin- ja pistorasiarunkoja kaikissa tuotteissa. Jussi- ja Impressivo-kalusteiden muoviosat voidaan vaihtaa keskenään vaihtamatta koko kalustetta. Molempien sarjojen monipuoliset peitelevyt, kytkin- ja painikerunkojen matala rakenne, tukeva asennusrengas ja monet muut yksityiskohdat tekevät niiden asennuksesta helppoa ja nopeaa.

ABB:n asennuskalusteet ovat toimintavarmoja, turvallisia ja helppoja asentaa. Mallistoja laajennetaan ja tuotteita kehitetään jatkuvasti säilyttäen yhteensopivuus ja saatavuus myös tulevaisuudessa. Kalustevalikoimasta löytyy jokaiseen kohteeseen sopiva ratkais, oli kyse sitten asuin- tai liikerakentamisesta, uudiskohteesta tai saneerauksesta.

Jussi-kalusteita on käytetty kotien ja liikerakennusten sähköistykseen jo vuosikymmeniä. Jussi-sarjasta löydät laajan valikoiman peitelevyjä, sekä myös pinta-asennustarvikkeita. Tuotteet soveltuvat kuivaan tilaan niin uppo-, kuin pintaasennuksenakin. Jussi sopii sekä saneeraukseen, että uudisrakentamiseen.

Jussi kestää aikaa. Jussi-sarjan pehmeälinjainen muotoilu on ajaton ja sopii monenlaisiin sisustuksiin. Valkoinen silkinhimmeä pinta (RAL 9010) on helppo pitää puhtaana ja korkealaatuinen materiaali kestää hyvin arkikäyttöä muuttumattomana vuodesta toiseen.

Ominaisuudet
EAN 6410014027513
Valmistajan tuotekoodi 2551L-212
Tuotemerkki ABB
IP-Luokka IP20
Asennustapa Pinta-asennus
Väri Valkoinen
Pinta Kiiltävä
Materiaali ABS Muovi
Koko 123*79*43

Lisää vertailuun

Saatavuus: Heti

11,40 €
 
 
 
 
 
 
 
 
Right1
Right1
Right1
Right1
 
 
 
 

Back to top