Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
 
www.sahko.fi/sahkotarvikkeet/kalustesarjat/pinta-asennus-tarvikkeet/pinta-asen-1-os-kojerasia-schneider-exxact-kehys-21mm-valk.html

PINTA-ASEN. 1-OS KOJERASIA SCHNEIDER EXXACT KEHYS 21MM VALK

Kuvaus
1-Pinta-asennuskojerasia 21 mm, Valkoinen. Asennettavaksi suoraan seinälle tai c/c 60mm seinärasian päälle. Voidaan käyttää minkä tahansa Exxact kehyksen kanssa. Pohjassa erikokoisia aukkoaihioita. Erilliset pohja- ja sivuosat helpottavat asennusta. Mahdollista lisätä vedonpoisto ja väliseinä.

EXXACT

Exxact sähkökalusteet ovat kehitelty tulevaisuutta ajatellen. Kodeissa ja toimitiloissa tarvitaan yhä enemmän pistorasioita ja tietoliikenneliitäntöjä, joihin tarvitaan vielä sisustukseen sopivat vaihdettavat elementit. Exxact toimittaa nämä vaatimukset ja uusi asennusjärjestelmä täyttää myös tulevat vaatimukset. Lisäksi asentaminen on helppoa ja nopeaa.

Asennustarvike valikoima on kehitelty pohjoismaisia asennuskäytäntöjä noudattaen. Exxact toimittaa myös neljä yhdessä -osia, jotka muuntavat helposti IP21 -mallin IP44 -malliksi. Ne lisäävät asennusvaihtoehtoja ja vähentävät varastointitarvetta. 

Pohjoismaiden markkinoiden laajin valikoima.

Ominaisuudet
EAN 3606480209505
Valmistajan tuotekoodi WDE002751
Tuotemerkki Schneider Electric
Asennustapa Pinta-asennus
Väri Valkoinen
Pinta Kiiltävä
Materiaali ABS Muovi
Korkeus (mm) 85,00 
Leveys (mm) 85,00 
Ulkonema 21

Lisää vertailuun

Saatavuus: Heti

5,45 €
 
 
 
 
 
 
 
 
Right1
Right1
Right1
Right1
 
 
 
 

Back to top