Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
 
www.sahko.fi/sahkotarvikkeet/kalustesarjat/pistorasiat/impressivo-2-os-kulma-pr-maad-antr-impr-kulmapistor-antr.html

KULMA-ASENNUS PISTORASIA 2-OS ABB IMPRESSIVO 2S 16A IP21 JL ANTR

Kuvaus
ABB Impressivo Pistorasiassa on liittimet kutakin kosketinta kohden ja niihin voi kytkeä max 4 johtoa (haaroitusmahdollisuus). Liittimet on hyväksytty ML ja MK johtimille. Ei potentiaalivapaita liittimiä. Lapsisuojat on integroitu pistorasian runkoon.

ABB

ABB:n asennuskalusteet on huolellisesti suunniteltu, ja niissä yhdistyvät tyylikäs ulkonäko sekä ensiluokkaiset toiminnalliset ominaisuudet.

IMPRESSIVO®-, Jussi- ja Kosti-kalusteissa käytetään samoja kytkin- ja pistorasiarunkoja kaikissa tuotteissa. Jussi- ja Impressivo-kalusteiden muoviosat voidaan vaihtaa keskenään vaihtamatta koko kalustetta. Molempien sarjojen monipuoliset peitelevyt, kytkin- ja painikerunkojen matala rakenne, tukeva asennusrengas ja monet muut yksityiskohdat tekevät niiden asennuksesta helppoa ja nopeaa.

ABB:n asennuskalusteet ovat toimintavarmoja, turvallisia ja helppoja asentaa. Mallistoja laajennetaan ja tuotteita kehitetään jatkuvasti säilyttäen yhteensopivuus ja saatavuus myös tulevaisuudessa. Kalustevalikoimasta löytyy jokaiseen kohteeseen sopiva ratkais, oli kyse sitten asuin- tai liikerakentamisesta, uudiskohteesta tai saneerauksesta.

Impressivo- sarjalla saat kaikki rakentamiseen ja saneeraukseen tarvittavat toiminnot pistorasioista ja kytkimistä aina koko kodin ohjaukseen ja merkinantotuotteisiin. Tuotteet soveltuvat sekä uppo- että pinta-asennuksiin, kuin myös kosteisiin ja kuiviin tiloihin. Impressivo tuotteita on mahdollista saada kolmena värinä (valkoinen, alumiini ja antrasiitti). Voit yhdistellä carat®- ja axcent- peitelevyjä myös Impressivo- tuotteiden kanssa.

Ominaisuudet
EAN 6438199003320
Valmistajan tuotekoodi 402EE-81
Tuotemerkki ABB
IP-Luokka IP21
Suojaus Maadoitettu
Asennustapa Pinta-asennus
Kytkentäliittimet Jousiliitin
Väri Antrasiitti
Pinta Matta
Materiaali ABS Muovi
Koko 110*85*70

Lisää vertailuun

Saatavuus: Heti

36,00 €
 
 
 
 
 
 
 
 
Right1
Right1
Right1
Right1
 
 
 
 

Back to top