Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
 
www.sahko.fi/valaisimet/lamput-ja-polttimot/philips-hue.html

Philips Hue

hue_levea


Henkilökohtainen langaton valaistus


Haluaisitko valaistuksen, joka olisi aina saumattomasti räätälöity tarpeitesi mukaan? Kenties seepian värinen tunnelmavalaistus romanttiselle illalliselle? Taikka saada korostettua juuri saadut punaiset ruusut täysin samalla värillä?

Philips Hue:lla voit muokata juuri oikean värimaailman 16 miljoonan värin joukosta. Valon säädettäviin ominaisuuksiin kuuluu väri,  kirkkaus, valkoisen valon värilämpötila. Voit joko muokata tiettyjen valaisimien valoasetuksia taikka koko ryhmän. Voit asettaa lamppujen värin ottamastasi kuvasta puhelimellasi. Esimerkiksi myös valot voidaan asettaa syttymään eri värillä, jos vaikka ulkona alkaa satamaan.

Tai säätää valon kirkautta parantamaan lukemiskokemusta ja vähentämään silmien siristämistä? Vaiko parantaa elokuvaelämystä valaistuksella, joka elää elokuvan mukana tuomalla kokonaan uuden kokemuksen?

Valitsemalla keskittymisasetuksen, Philipsin Hue tuo ammattilaisten määrittelemän asetuksen, joka auttaa sinua keskittymään ja helpottamaan lukemista muuttamalla valon sävyn ja kirkkauden. Philips ambilight -televisioiden kanssa voit nauttia täysin uudesta katsomo kokemuksesta, jossa valot ja värit muuttuvat elokuvasi mukana.

Entä haluaisitko tuntea, että olisit matkustanut tulevaisuuteen, joilloin talosi valaistus syttyy haluamalla tavallasi automaattisesti, kun saavut kotiin?

Philips Hue tunnistaa sen, kun saavut ja lähdet kotoa. Pystyt säätämään monia asetuksia valoillesi ja aktivoimaan ne, joko saapuessasi kotiin tai sieltä lähdettyäsi. Esimerkiksi. Kaikki valot sammuvat, kun kaikki perheenjäsenet ovat lähteneet pois ja, kun joku tulee kotiin niin ne syttyvät.

Pimeä talviaamu, päivällä elokuvahetki perheen kanssa, teemaillallinen ystävien kanssa ja sen jälkeen discopippalot vilkkuvilla valoilla? Mitä jos, voisitkin säätää valaistuksen vaihtumaan automaattisesti jokaiseen hetkeen, jo edeltävänä päivänä?

Philips Hue:lla pystyt ajastamaan erillaisia valoitusohjelmia eri päivän ja kellonajan mukaan, joilloin voit nauttia vain olellisista asioista, kun valaistus vaihtuu itsellään. Hue:lla pystyt myös esimerkiksi säätämään valaistuksen syttymään kevyesti ennen herätystäsi ja sammumaan hiljalleen ennen nukkumaan menoa.

Philipsin Hue:lla vain mielikuvituksesi on rajana, että mitä voit tehdä sinun omalla henkilökohtaisella Hue valaistuksella! Lue lisää.

Tuotteet 1-24 / 25

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Tuotteet 1-24 / 25

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2

Listana  Taulukkona 

Laskeva
 
 
 
 
 
 
 
 
Right1
Right1
Right1
Right1
 
 
 
 

Back to top