Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
 
www.sahko.fi/valaisimet/lamput-ja-polttimot/philips-hue/philips-hue-lue-lisaa.html

Philips Hue

Henkilökohtainen langaton valaistus

 

Hue on laaja ja täysin uniikki

Muuta tapaasi nähdä valo. Leikittele sävyillä, kontrastilla, valkoisella valolla ja kokonaisella väriskaalalla ja luo mieleisesi tunnelmavalaistus. Hue-silta mahdollistaa älykkään valaistuksen ja yhdistää lamput älypuhelinsovellukseen. Silta voi yhdistää kerralla jopa 50 lamppua ja sitä voidaan ohjata 12 eri älylaitteella. Asennettuasi lamput lataa ilmainen sovellus älypuhelimeen tai tablet-laitteeseen. Ensimmäisellä käyttökerralla sovellus etsii sillan ja yhdistyy lamppuihin. Tämän jälkeen voit ohjata lamppuja langattomasti sovelluksen avulla. Sovelluksessa on jo valmiina kasa hyviä valmisasetuksia, jotka ovat ammattilaiset muokanneet tuomaan tietyistä hetkistä paremmat. Voit myös itse tehdä täysin uniikkeja valaistusasetuksia, joita et löydä mistään muualta kuin omasta kodistasi. 

Huomisen teknologia

Voit säätää valoja verkkoselaimen avulla, joten sinun ei tarvitse olla kotona, kun haluat säätää kotisi valaistusta. Tämän ansiosta hue-lamput myös turvaavat kotisi: vaikka olisit töissä tai lomalla, voit säätää valot internetin kautta näyttämään siltä, että olisit kotona. Voit myös asettaa valojen sammuvan ja syttyvän, riippuen oletko kotona. Sinun tarvitsee vain kytkeä valot käyttöön valikkonäytöstä. Philips Huen langattomaan järjestelmään voi myös yhdistää erillaisia laitteita, jotka ovat yhteensopivia järjestelmän kanssa esim. palohälyttimen, liiketunnistimen tai ovikellon.

Kaikki värit käytettävissäsi

Muuta kuvat valaistukseen sopivaksi väripaletiksi Valitse kuva älylaitteestasi tai ota uusi kuva ja käytä sitä. Näytölle ilmestyy osoittimia, jotka kuvastavat langattomia lamppuja. Kun vedät osoittimen johonkin kohtaan kuvan päälle, kyseinen lamppu muuttuu valitsemasi kohdan väriseksi. Voit myös tallentaa väriasetuksia mihin tahansa hue-yhteensopivaan laitteeseen ja käyttää niitä helposti myöhemmin. Lisäksi voit jakaa väriasetuksia hue-yhteisön kanssa ja tallentaa muiden käyttäjien luomia asetuksia. Philips Hue tukee 16 miljoonaa eri väriä.

ZigBee -tekniikan avulla päivitys onnistuu helposti.

Philipsin Hue lamppuja päivitetään jatkuvasti, jotta käyttö olisi vieläkin sujuvampaa ja helpompaa. Hue -lamput voidaan helposti päivittää ZigBee -verkossa langattomasti. ZigBee -verkko on turvallinen ja luotettava järjestelmä valojen hallintaan.

Apple HomeKit -ohjelmisto lisää mahdollisuuksia ohjata valaistustasi

Philips Hue yhdistyy Apple tuotteesi kanssa ja luo jtn täysin uutta. Käytä äänikomentoja Sirin kautta ja ohjaa siten valaistustasi, taikka muilla tuetuilla lisälaitteilla. Esimerkiksi Apple Watchin avulla voit säätää haluamasi valaistus asetuksen.


Huevalokuva

24 nimike(ttä)

tuotetta sivulla

Listana  Taulukkona 

Laskeva

24 nimike(ttä)

tuotetta sivulla

Listana  Taulukkona 

Laskeva
 
 
 
 
 
 
 
 
Right1
Right1
Right1
Right1
 
 
 
 

Back to top