Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
 
www.sahko.fi/yksityisille.html

Myymälä ja verkkokauppa

Myymälä Raision Itäniityntiellä

Palvelemme sinua kaikissa sähkö- ja valaistusasioissa, rakentajasta kodin sisustajaan, sekä taloyhtiöstä teollisuuslaitokseen. Valikoimassamme on yli 20.000 tuotenimikettä eri tyyppisistä valaisimista aina asennuskaapeleihin. Erityisesti olemme panostaneet kodin sisustusvalaisimiin.

Verkkokauppa sähkö.fi

Verkkokaupastamme löydät suurimmanosan myymälä valikoimissamme olevista tuotteista, sekä paljon tilaustuotteita. Jos et kuitenkaan löydä etsimääsi, tule käymään tai ota meihin yhteyttä. Anna ammattilaisten auttaa sinua päätöksenteossa.

Valot, lamput, kaapelit ja sähkötarvikkeet Raision Itäniityntieltä

Seudun laajin valikoima: valaisimet, aurinkopaneelit, kytkimet ja kaikki muut sähkötarvikkeet. Tuotteiden lisäksi kunnia-asiamme on palvelu. Asiointi meillä on helppoa: pysäköit autosi ilmaiseksi suoraan myymälämme eteen. Myymälässämme sinua palvelevat osaavat myyjät, joiden neuvojen avulla vältyt vääriltä ostoksilta, ja saat kerralla kaiken tarpeellisen mukaasi. Meiltä saat niin ulko- kuin sisävalot, ja näet luonnossa toinen toistaan upeammat sisustusvalaisimet. LED ja led valot ovat juuri nyt oikea valinta. Tervetuloa palveltavaksi!

Myymälän ajankohtaiset aukioloajat löydät yhteystieto sivulta:

  

Myymälä Turku yhteystiedot»

 

 
 
 
 
 
 
 
 
Right1
Right1
Right1
Right1
 
 
 
 

Back to top